Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Chodzi Ci o Bielsk Podlaski?taaa,myślę,że Tur Bielsk podlaski jest konkret banda
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Nie ma takiej strony raczej, kiedyś było infocentrum.WileTheBest pisze:Zapytam tu, bo zniknęło w gąszczu wojny RTS vs ŁKS:Tak samo co się stało ze stroną KKS-u Kalisz, gdzie mieliście opisy ze starych meczów?WileTheBest pisze:Jest może jakaś strona, gdzie są stare opisy z meczów Widzewa? O ŁKS-ie wiem, że jest stronka X-Mana, ale Widzew?
Dzięki za odp.
-
Miała kiedykolwiek w Pl miejsce taka sytuacje, ze o sile danej ekipy stanowił fanclub górując tym samym na osiedlami/reszta fc?
-
Jaworzno na Gieksie
-
Kiedy ostatnio przybito oficjalną zgodę... ??
Nie pytam o układy "H, tylko o oficjalną zgodę"
I kto to bł z kim ??
I kto to bł z kim ??
To są jakieś chwilowe sytuację gdy dany fanclub jest na fali. W klubach na GŚ gdzie te fancluby są dość sporę i wpada się z miasta do miasta to wcale nie jest dziwne.
-
ferment pisze:Kiedy ostatnio przybito oficjalną zgodę... ??
I kto to bł z kim ??
Stomil z Petrą
-
W czasach przeszłych - Pogoń Szczecin (fan-club Gryfino), Arka Gdynia (fan-club Tczew), zawsze także niesamowicie silna była banda Lecha z Piły, ale trudno napisać by przerastała ekipę z Poznania.
-
Jak to było z tym eŁKaeSiakiem co go Legia w latach 80 (chyba) wysadziła z jadącego pociągu?
-
Nic nie sugeruje tylko tak było :) Końcówka lat 90-tych i początek nowego milenium. Wystarczy wspomnieć ilu przedstawicieli Jaworzna biło się w pierwszej ustawce z Ruchem w 2001 roku :)jestesmywaszastolica pisze:Sugerujesz że kiedykolwiek Jaworzno miało większy potencjał na GKS niż Katowice ?whiskey pisze:Jaworzno na Gieksie
-
Może nie tyle że fc który górował nad całością ekipy, ale dawno temu słyszałem od pewnego Widzewiaka że przez pewien czas Widzew miał porównywalną bandę w Bełchatowie do tej z Łodzi i stanowiła ona bardzo dużą siłę w tamtym okresie.sztwny_obiektywny pisze:Miała kiedykolwiek w Pl miejsce taka sytuacje, ze o sile danej ekipy stanowił fanclub górując tym samym na osiedlami/reszta fc?
-
Dobre pytanie. Poruszalem ten temat kiedyś z typem jak byłem na wakacjach na Warmii. Kiedyś Fc Nidzica Stomilu miała lepszą bandę h niż wszystkie osiedla razem wzięte. Nie wiem jak jest teraz , niech ktoś z Olsztyna się wypowie na ten temat.PierszePierdolnięcie pisze:sztwny_obiektywny pisze:Miała kiedykolwiek w Pl miejsce taka sytuacje, ze o sile danej ekipy stanowił fanclub górując tym samym na osiedlami/reszta fc?
-
tak żeby jeden fun club to nie , ale na Wiśle wśród decyzyjnych / aktywnych ludzi jest dużo ludzi z fun clubów.Myślę , że podobna sytuacja jest też na Widzewie.
-
Moim zdaniem to nie chodziło o Nidzicę a zdecydowanie o Ostródę. Ekipa z tego miała jeżdżąca na Stomil bardzo zgrabna.TomalO pisze:Dobre pytanie. Poruszalem ten temat kiedyś z typem jak byłem na wakacjach na Warmii. Kiedyś Fc Nidzica Stomilu miała lepszą bandę h niż wszystkie osiedla razem wzięte. Nie wiem jak jest teraz , niech ktoś z Olsztyna się wypowie na ten temat.PierszePierdolnięcie pisze:sztwny_obiektywny pisze:Miała kiedykolwiek w Pl miejsce taka sytuacje, ze o sile danej ekipy stanowił fanclub górując tym samym na osiedlami/reszta fc?
Na GKS Katowice dużo do powiedzenia miało Jaworzno.
-
Na Lechu bardzo mocna jest Piła (bez wątpienia najmocniejszy nasz FC), a także Gostyń, Ostrów Wlkp. i Gniezno.
Września 100% Lech Poznań!
-
TomalO pisze:
Dobre pytanie. Poruszalem ten temat kiedyś z typem jak byłem na wakacjach na Warmii. Kiedyś Fc Nidzica Stomilu miała lepszą bandę h niż wszystkie osiedla razem wzięte. Nie wiem jak jest teraz , niech ktoś z Olsztyna się wypowie na ten temat.
Ty jesteś jednym z największych dzbanów z tego forum.
Raz wypowiadasz się w imieniu Stomilu i dajesz informacje jakbyś był z tej ekipy za innym razem zadajesz pytania o tą ekipę. Przypomnę ci pierwszy twój post na tym forum
"1.Czy oprócz Denaturat Boys (Stomil) , banda Hooligang00 jeszcze działa ??
2. Jaka jest najmocniejsza dzielnica w Olsztynie pod względem hools i najsilniejsze FC Stomilu pod względem hools.?"
Już po tym debiucie napisał ci chłop ze Stomilu żebyś sobie odpuścił. A ty dalej pajacujesz...To jest nie możliwe że robisz z siebie takiego kretyna, daj sobie już na luz...
-
Nie jest tak w przypadku Ruchu Radzionków, gdzie o sile stanowi głownie FC Bytom (Vitor i Sójcze)sztwny_obiektywny pisze:Miała kiedykolwiek w Pl miejsce taka sytuacje, ze o sile danej ekipy stanowił fanclub górując tym samym na osiedlami/reszta fc?
Jeśli się myle niech ktoś z Cidrów mnie poprawi.
-
Chyba nie będzie kłamstwem jeśli powiem, że jakieś 3/4 potencjału Górnika, czy Ruchu stanowią fan cluby.
-
Nie można zapomnieć o towarzystwie ze Środy WLKP, Wolsztyna czy Leszna...WileTheBest pisze:Na Lechu bardzo mocna jest Piła (bez wątpienia najmocniejszy nasz FC), a także Gostyń, Ostrów Wlkp. i Gniezno.
-
jasna sprawa,na radzionkow walilo caaaale dwie dychy,a z bojtnerki trzi,maaasakra ku*** go mac,jak czytam o Bytomiu to sie zastanawiam co tu jest grane...same fan cluby,zabole,ruch,co tu jeszcze jest?szombry...cidry...a jak ide po piwo na kacu to niema ku*** niema nikogo,a kalidowem nie jestem zeby nie bylo....
-
duchtrybun pisze:Nie można zapomnieć o towarzystwie ze Środy WLKP, Wolsztyna czy Leszna...WileTheBest pisze:Na Lechu bardzo mocna jest Piła (bez wątpienia najmocniejszy nasz FC), a także Gostyń, Ostrów Wlkp. i Gniezno.
Z tym Lesznem to sie tak nie zapedzaj...
CHROBRY GŁOGÓW!
-
Koleś z Apatora w waszej ekipie.
-
Mocna kosa na linii Resovia i Raków? Dawniej obie ekipy miały zgodę z Stalówką, mimo to na meczu obu drużyn było ciekawie. Oba miasta dzieli dość duża odległość, bardzo rzadko, a wręcz znikoma ilość wspólnych spotkań. Skąd zatem, aż tak duża nienawiść?
-
S z Malborka u waszej zgody , Śp A z Tarnowa u tych samych.ArkaOrłowo pisze:Mnie ciekawi jedno - czy zdarzały się takie przypadki, by w ekipie H czynny udział brał koleś który pochodził z miasta zupełnie niezwiązanego z klubem któremu kibicuje albo wręcz wrogiego (np. chłopak z Warszawy w PsychoFans)? Wiadomo że proszę bez wskazywania na konkretne osoby :)
-
Mam pytanie odnośnie sprzętu wśród kibiców na całym świecie . Jest ktoś w stanie wymienić mi ekipy z całego świata ( kilka przykładów ), które do walki z innymi kibicami używają sprzętu ?
Zdaje sobie sprawę , że praktycznie w każdej ekipie doszło do pojedynczych akcji przy użyciu sprzętu ale chodzi mi o ekipy które używają go na porządku dziennym. W samej Polsce na chwilę obecną to ekipy z Krakowa i chyba Ruch z KSGKS, ktoś jeszcze ? A ekipy z całego świata? Z góry dzięki .
Zdaje sobie sprawę , że praktycznie w każdej ekipie doszło do pojedynczych akcji przy użyciu sprzętu ale chodzi mi o ekipy które używają go na porządku dziennym. W samej Polsce na chwilę obecną to ekipy z Krakowa i chyba Ruch z KSGKS, ktoś jeszcze ? A ekipy z całego świata? Z góry dzięki .
-
Wszystkie tureckie, brazylijskie itp itd. Pytanie powinno brzmieć gdzie tego sprzętu nie maokospoko pisze:Mam pytanie odnośnie sprzętu wśród kibiców na całym świecie . Jest ktoś w stanie wymienić mi ekipy z całego świata ( kilka przykładów ), które do walki z innymi kibicami używają sprzętu ?
-
Pakt anty sprzętowy jeszcze w Dębicy nie obowiązuje.okospoko pisze:Mam pytanie odnośnie sprzętu wśród kibiców na całym świecie . Jest ktoś w stanie wymienić mi ekipy z całego świata ( kilka przykładów ), które do walki z innymi kibicami używają sprzętu ?
-
Zdaje sobie sprawę , że sprzęt jest obecny wszędzie w "delikatniejszy sposób " ( tak to chujowo ujmę ). Pewnie w każdej ekipie zdarzały się przypadki , że ktoś komuś kuflem zajebał czy , że było chwilowe zerwanie paktu antysprzętowego czy nawet dłuższe ale ostatecznie zamykało się to na np niszczeniu aut czy przegonieniu kogoś z teleskopówkami ale rzadko na poważnych obrażeniach ( tak widzę Dębice , jeśli nie , niech ktoś mnie poprawi ).
Bardziej chodzi mi o przykłady jak Kraków , gdzie co chwilę słychać o śmierci kibica czy o odcięciu ręki , gdzie sprzęt stał się nierozłączną częścią kibicowania.
Rozumie , że w tureckich i brazylijskich ekipach to normalne a w innych państwach jak np Anglia?
Ktoś mógłby mniej więcej to opisać?
Bardziej chodzi mi o przykłady jak Kraków , gdzie co chwilę słychać o śmierci kibica czy o odcięciu ręki , gdzie sprzęt stał się nierozłączną częścią kibicowania.
Rozumie , że w tureckich i brazylijskich ekipach to normalne a w innych państwach jak np Anglia?
Ktoś mógłby mniej więcej to opisać?
-
W Anglii się groźnie krzyczy i pokazuje fucki.
Już nieaktywny.
-
W Lodzi coraz czesciej jak pokazuja ostatnie dzialania Lks ;)
-
A nie wspomniałeś o waszych tirówkach przy drodze jak jechaliśmy do Lubawy? Pół ogrodniczego w Koluszkach wykupili. Masz te działania kłamliwa k****. Widzisz tylko czubek swojego nosa ty zakompleksiona cioto. Jebnij uśmieszek jeszcze.
-
Nie chce sie mistrzuniu z Toba przekomarzać w temacie nie łódzkim ale chciałbym sie ciebie spytać skąd masz wiedze o sprzęcie,byłes,widziałeś czy czerpiesz swoja wiedze z portalu policja.pl czy tvn 24?Zostaliscie dojechani sprzętem?MISTRZ1908 pisze:A nie wspomniałeś o waszych tirówkach przy drodze jak jechaliśmy do Lubawy? Pół ogrodniczego w Koluszkach wykupili. Masz te działania kłamliwa k****. Widzisz tylko czubek swojego nosa ty zakompleksiona cioto. Jebnij uśmieszek jeszcze.
Trzymając sie faktów ostatni wasz w******* bandy tj.Piotrkowska było bez sprzętu,Koziny obite i rozgonione rowniez na gołe łapy,wy sprzetu urzyliście w ostatnią niedziele w nocy.
ps.ciupanie od Tirówek słabe w c*** Koluszki mozna skwitować smiechem pamietając własnie wasz wyjazd do Lubawy gdzie połowa skladu to Włocławek.
-
Tak się składa,że jechałem do Lubawy. To teraz się okazuje,że tam nie mieliście ogrodniczego? No chyba,że z jakiś targów rolniczych wracaliście. Nie wyjeżdżaj mi z Kozinami czy Piotrkowską bo tam było jak należy. Ale po Lubawie pisanie,że to ŁKS lata ze sprzętwm to zakrawa na kiepski żart. Bo mieliście tyle wszystkiego,że prędko łeb by spadł(oby nigdy z żadnej ze stron to nie spotkało!)
-
W rejonach derbowych w praktyce te wszystkie pakty nie mają zastosowania.
-
Niestety. I tego już nikt nie zatrzyma. A jest coraz gorzej.
-
Po wyjeździe pisały osoby od Was, że gdyby do czegoś doszło to byście Widzew r********. Teraz piszesz, że Widzew miał tyle sprzetu, że by głowa spadła.MISTRZ1908 pisze: Bo mieliście tyle wszystkiego,że prędko łeb by spadł(oby nigdy z żadnej ze stron to nie spotkało!)
-
Jedno drugiego nie musi wykluczać.
-
Czyli ŁKS też nie był goły?
Czyli to się nijak odnosi do sytuacji sprzętu:
" Ale po Lubawie pisanie,że to ŁKS lata ze sprzętwm to zakrawa na kiepski żart. Bo mieliście tyle wszystkiego,że prędko łeb by spadł.. "
Czyli to się nijak odnosi do sytuacji sprzętu:
" Ale po Lubawie pisanie,że to ŁKS lata ze sprzętwm to zakrawa na kiepski żart. Bo mieliście tyle wszystkiego,że prędko łeb by spadł.. "
-
Na bank nie ja pisałem,że byśmy r******** bo ani my ani wy nie jesteśmy terminatorami żeby łapami na maczety walczyć jak równy z równym. Zresztą nie ma co gdybać.C1365O pisze:Po wyjeździe pisały osoby od Was, że gdyby do czegoś doszło to byście Widzew r********. Teraz piszesz, że Widzew miał tyle sprzetu, że by głowa spadła.MISTRZ1908 pisze: Bo mieliście tyle wszystkiego,że prędko łeb by spadł(oby nigdy z żadnej ze stron to nie spotkało!)
-
Kiedy nazwałeś "Nowodworzanami" piłkarzy Drwęcy dałeś dowód , że geografia Polski jest ci obca , ale kiedy porównujesz Koluszki do Włocławka to już chyba zakrawa na analfabetyzm , żeby nie być gołosłownym wg. Wikipedii: Koluszki 31 grudnia 2010 r. miasto miało 13 399 mieszkańców, zaś obszar wiejski gminy Koluszki – 9873 mieszkańców, dając ogółem liczbę ludności gminy miejsko-wiejskiej Koluszki 23 272 osoby[3].serce miasta pisze:Nie chce sie mistrzuniu z Toba przekomarzać w temacie nie łódzkim ale chciałbym sie ciebie spytać skąd masz wiedze o sprzęcie,byłes,widziałeś czy czerpiesz swoja wiedze z portalu policja.pl czy tvn 24?Zostaliscie dojechani sprzętem?MISTRZ1908 pisze:A nie wspomniałeś o waszych tirówkach przy drodze jak jechaliśmy do Lubawy? Pół ogrodniczego w Koluszkach wykupili. Masz te działania kłamliwa k****. Widzisz tylko czubek swojego nosa ty zakompleksiona cioto. Jebnij uśmieszek jeszcze.
Trzymając sie faktów ostatni wasz w******* bandy tj.Piotrkowska było bez sprzętu,Koziny obite i rozgonione rowniez na gołe łapy,wy sprzetu urzyliście w ostatnią niedziele w nocy.
ps.ciupanie od Tirówek słabe w c*** Koluszki mozna skwitować smiechem pamietając własnie wasz wyjazd do Lubawy gdzie połowa skladu to Włocławek.
Włocławek : Populacja (30.06.2016)
• liczba ludności 112 635
Pozdrawiam i trzymaj kciuki za "Nowodworzan"!