Czekamy na informacje oraz relacje od was ze wszelkich wydarzeń kibicowskich.
e-mail:info@kibice.net

Obecny czas: 09.09.2010, 23:29

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zarabianie za pomocą komputera.
PostWysłany: 13.07.2010, 15:09 

Dołączenie: 08.07.2010, 15:10
Poruszam ten temat, bo kazdy chyba z nas szuka łatwej i przyjmenej pracy bez konieczności mordowania się kazdego dnia z innymi ludżmi. Ja pracuje na poczcie, wieć dla mnie ten temat to codzienność.

Chodzi o to , że szukałam sposobów na zarobek i trafiłam na taką stronę, która przedstawia metody inwestowania na rynku forex. Już dawno temu słyszałam od wielu osób , że to fajna sprawa, ale dla ludzi cierpliwych.

na tej stronie jest wszystko fajnie opisane, chce zacząć grać juz na realu, bo na demo gram od 2 miesięcy i jest ok- osiagam duze zyski, a chce je mieć w rzecxzywistości.

Czy miał ktokolwiek z was doczynienia rynjiem forex?
co myslicie o tej stronie?
http://inwestuje.net/home/

Temat postu: Re: Zarabianie za pomocą komputera.
PostWysłany: 13.07.2010, 15:22 

Dołączenie: 19.10.2008, 12:29
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=7219

Ujebac to on moze, jak sie go nie zabije. Martwy raczej nic nie zrobi ;).
Poza tym rozne sa sposoby - mozna dziada ogluszyc jakims dezodorantem, mozna zaatakowac zza firanki itp. No i oczywiscie pakt poznanski trzeba zlamac, bo na gole lapy z szerszeniem byloby ciezko.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: _ED_, bunio5, cabron, DonCorleone, JBS, Montana, plockier, przekumaty.piknik, Psychotrop, sherman., WD, WnukEdwarda oraz 55 gości