O ja p*******. Hahaha dawno się tak nie uśmiałem :) Pewnie masz bardzo bliskie kontakty z psami że tak ci się spowiadają ze zgłoszeń jakie otrzymują, a jeśli łykasz jak pelikan co ci jakiś pies nagadał jeśli tam byłeś to gratuluję. Sektorówkę którą Siarka oddała prezesowi klubu który tam latał z policją zostawiliśmy w pizdu na płocie i tyle ją widzieliśmy a Alba Ducalis pojechała do Białegostoku. Z tego co wiem raczej nikt z Siarki czy Jagi nie miał za tą akcję przypału więc pierdolenie o płakaniu psom wsadź sobie w d***.19SZ27 pisze: Oni nie mają wstydu. Jak Siarka z Jagą pobrali im flagę i sektorówkę to pobiegli do psów zagonić. Sektorówka w końcu została im rzucona pod nogi bo zgłoszenie poszło o kradzież. Pewnie zaganiacze do dziś nie wiecie, że jak płakaliście psom to flaga już była poza stadionem, także niepotrzebnie było prosić psów o przeszukiwanie aut :)
Co do sytuacji w Siedlcach. Tak, bardzo przestraszyliśmy się Bełchatowskiej bandytki, ogólnie to przepraszamy całą kibicowską brać, jak widać po wielu wpisach kibicowanie już polega tylko na lajkowaniu miliona fanpage'y, ewentualnie oficjalne pojechanie na mecz z balonikami, wtedy wszystko wszystkim pasuje :))) W przeciągu roku mamy dwie akcje okołostadionowe przy policji, raz z Chełmianką, teraz w Siedlcach, pochwalcie się kiedy wasza (tu wstaw nazwę 90 % ekip w Polsce) ekipa kalkulatorów podjęła cokolwiek przy kamerach i całej otoczce nowoczesnych stadionów. GKS się wysypuje i w tym samym momencie atakują nas policjanci (wyskakują z kabaryn, widać na filmiku), chłopaki z AZS dostają gazem i pałami, po pościgu jedna fura traci szybę od pałki. Pierdolcie sobie z ciepłych mieszkań na forach dalej, a my dalej będziemy się rozwijać.