Komentarze-15-17 kwietnia
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-15-17 kwietnia
Jagielloni dziś u nas około 30-40 głów. Czasami prowadzili doping, głównie w naszych przerwach. Mecz bez historii, jak co raz więcej ostatnimi czasy.
-
-
Hej Ruch. Ale Wy od zawsze i wszędzie jezdzicie na zakaz? Wyłączając Zabrze, bo pamiętam że nie tak dawno nie było Was w Szczecinie.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
Chłopaki postanowili że będą jeździć na zakazy i teraz siedzą w domu i walą konia z podniety jacy to oni są the best, jak zresztą zawsze i we wszystkim:) A cała reszta co nie jeździ to pizdy, żadna nowość.
-
Na powrocie Jaga nie korzysta z zaproszenia od Śląska.
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
Pytanie do kogos z Ruchu kiedy byliscie po raz ostatni na meczu w Zabrzu z Gornikiem?
-
Wczoraj Hutnik wybiega na powitanie KSZO, lecz nim dobiegła ekipa z autokaru, to psy już pokminiły i było po wszystkim.
-
Głupoty to Ty piszesz. Pociąg niestety stanął za daleko stąd chwilę trwało zanim do Was doszliśmy...Kilka osób wbiło do pociągu do Was Skoro wyszliście i słyszeliście okrzyki to trzeba było iść w naszym kierunku. Tyle w temacie
-
Czytaj ze zrozumieniem, bo widać że masz z tym problemy.
-
Ja tobie gamoniu propunuje się przejechać na wyjazd pociagiem gdzie psy blokują wyjścia z wagonu z dwóch stron a do tego gazują i wtedy nie będziesz pisał tych głupot bo robisz z siebie idiotemartex.44 pisze:Głupoty to Ty piszesz. Pociąg niestety stanął za daleko stąd chwilę trwało zanim do Was doszliśmy...Kilka osób wbiło do pociągu do Was Skoro wyszliście i słyszeliście okrzyki to trzeba było iść w naszym kierunku. Tyle w temacie
nie jestestem z Jagielloni ani nie jechałem tym pociągiem
-
A ja Tobie gamoniu proponuję filtrować bajerę. Bo ku*** tam nie było dużo psów i można było się śmiało przedostać. Kończę temat bo nie chce mi się przytaczać przykładów ekip, ktore wyszły przy 20 psach, ktore je pilnowały. A tyle właśnie jechalo z Jagą. Bez odbioru.
-
-
martex.44 tobie tez proponuje zawrzeć gębę bo też cię tam nie było bo żadna osoba z ekipy tu się nie wpisuje zwłaszcza o takich akcjach.
-
to było wejść do tego pociągu i tam Ich obić.martex.44 pisze:A ja Tobie gamoniu proponuję filtrować bajerę. Bo ku*** tam nie było dużo psów i można było się śmiało przedostać. Kończę temat bo nie chce mi się przytaczać przykładów ekip, ktore wyszły przy 20 psach, ktore je pilnowały. A tyle właśnie jechalo z Jagą. Bez odbioru.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
i ojczyzna nasza.
-
Ty za to byłeś wszędzie, jeszcze niedawno pytaleś o bitkę między Lechem, a Stomilem:-) Bez odbioruWasteland pisze:martex.44 tobie tez proponuje zawrzeć gębę bo też cię tam nie było bo żadna osoba z ekipy tu się nie wpisuje zwłaszcza o takich akcjach.
-
Głąbie nie byłem bo nie mam nic wspólnego ani z jednymi ani z drugimi.Ja pytałem o potwierdzenie bo takie psy jak ty wyszczekały jakąś fikcyjną walkę,co zresztą zostało potwierdzone że to bajka.
-
Dzialalnosc ATM1920 skupia sie ostatnio na wyliczaniu komu wolno bedzie od dzisiaj spiewac jaki kawalek.ATM1920 pisze:Aha ale u siebie na stadionie mogli siedzieć obok znienawidzonych skończ pierdolić.Nie chcieli nie przyjechali ale kawałek jesteśmy zawsze tam...troche lipnie bedzie spiewać!
"Jestesmy zawsze tam" nie wolno juz zaspiewac ani Legii ani Gornikowi.
Kolega ATM zabronil.
H2O + kromka = wodzionka
-
TO była ironia kretynie. A pies to Cie jebal i idź dalej się spinac w łódzkich tematach. Bez odbioruWasteland pisze:Głąbie nie byłem bo nie mam nic wspólnego ani z jednymi ani z drugimi.Ja pytałem o potwierdzenie bo takie psy jak ty wyszczekały jakąś fikcyjną walkę,co zresztą zostało potwierdzone że to bajka.
-
:)Tomalares pisze:Przestańcie wypisywać wciąż o tym Ruchu i Ruchu.
Ruch ma zero podjazdu do Legii i po co te wypociny, tyle w temacie
-
-
-
Nie wypada poprostu,ja niczego nie bronie wasza sprawa co spiewacie!Glubb pisze:Dzialalnosc ATM1920 skupia sie ostatnio na wyliczaniu komu wolno bedzie od dzisiaj spiewac jaki kawalek.ATM1920 pisze:Aha ale u siebie na stadionie mogli siedzieć obok znienawidzonych skończ pierdolić.Nie chcieli nie przyjechali ale kawałek jesteśmy zawsze tam...troche lipnie bedzie spiewać!
"Jestesmy zawsze tam" nie wolno juz zaspiewac ani Legii ani Gornikowi.
Kolega ATM zabronil.
-
całe szczęście wam wypada śpiewac tą legijną przyśpiewkę, tak samo zresztą jak całej reszcie. a już pouczanie Legii w temacie wyjazdów na zakazie to już jakaś turbo beka :)
-
Wasza ekipa to jakaś turbo beka, same ohy i ahy na tą Legią a cała reszta to dno przecież. Troche pokory cykory. Czytać już się o tej waszej Legii nie da jaka ona jest zajebista a reszta za jej plecami no ale dobry doping i oprawy....Sensi_ pisze:całe szczęście wam wypada śpiewac tą legijną przyśpiewkę, tak samo zresztą jak całej reszcie. a już pouczanie Legii w temacie wyjazdów na zakazie to już jakaś turbo beka :)
-
przepraszamy :)SiBer pisze:Wasza ekipa to jakaś turbo beka, same ohy i ahy na tą Legią a cała reszta to dno przecież. Troche pokory cykory. Czytać już się o tej waszej Legii nie da jaka ona jest zajebista a reszta za jej plecami no ale dobry doping i oprawy....Sensi_ pisze:całe szczęście wam wypada śpiewac tą legijną przyśpiewkę, tak samo zresztą jak całej reszcie. a już pouczanie Legii w temacie wyjazdów na zakazie to już jakaś turbo beka :)
-
KKS Kalisz wspierał Elanę na ostatnim wyjeździe?
-
Tak.kkkk12 pisze:KKS Kalisz wspierał Elanę na ostatnim wyjeździe?
-
Dziwna sytuacja, całkiem niedawno, bo w rundzie jesiennej Elana skroiła KKS-owi flagę.
-
No pewnie my mówimy o sobie "wyjazdowo najlepsi" i wieszamy transparenty "jesteśmy najlepsi" hipokryto pierdolonySiBer pisze:Wasza ekipa to jakaś turbo beka, same ohy i ahy na tą Legią a cała reszta to dno przecież. Troche pokory cykory. Czytać już się o tej waszej Legii nie da jaka ona jest zajebista a reszta za jej plecami no ale dobry doping i oprawy....Sensi_ pisze:całe szczęście wam wypada śpiewac tą legijną przyśpiewkę, tak samo zresztą jak całej reszcie. a już pouczanie Legii w temacie wyjazdów na zakazie to już jakaś turbo beka :)
-
Co do ochów i achów to akurat od jakiegoś czasu Ruch robi z siebie "mistrzów świata i okolic". Nikt nie powie, że w chuligance są słabi ale jak się poczyta to k.net to można dojść do wniosku, że rządzą we wszystkich elementach kibicowskiego światka. Trochę pokory by się przydało jednak.
We wszystkich ? Co ty dupcys ? Nikt z Ruchu nie twierdzi że jesteśmy najlepsi we wszystkim co robimy. Jedyne z czego jesteśmy dumni, to zajebiste wyjazdy i dobra ekipa remontowa. Co do opraw i dopingu to znamy swoje miejsce w szeregu. Jednak co do samego dopingu, to na wyjazdach zawsze jest 110% w przeciwieństwie do domu, gdzie bywa różnie.tajskiboks pisze:Co do ochów i achów to akurat od jakiegoś czasu Ruch robi z siebie "mistrzów świata i okolic". Nikt nie powie, że w chuligance są słabi ale jak się poczyta to k.net to można dojść do wniosku, że rządzą we wszystkich elementach kibicowskiego światka. Trochę pokory by się przydało jednak.
A i jeszcze jedno, w aspekcie społecznym też mamy się czym pochwalić, aczkolwiek też nie wiedziemy w tym temacie prymu. Jednak na większą uwagę zasługuje nasza coroczna akcja "Chorzowskie psy", którą widać podłapały już inne ekipy i zaczęły wspierać schroniska dla psów.
-
Są to ploty nie potwierdzone - bo do niczego nie doszłoPiterq102 pisze:Stomil w drodze do Głogowa z przygodami. Banda na bande z Lechem Poznań po 2 minutach wygrana Lecha.
-
To prawda lecz nie była to planowana akcja, odrealniony gość zrobił to "na własną rękę", a co dalej to juz KMWTWfikumiku pisze:Dziwna sytuacja, całkiem niedawno, bo w rundzie jesiennej Elana skroiła KKS-owi flagę.
-
mysle że wiekszość sie domyśla, ale gdyby ktoś tu mało bywał to nie wchodzić w link barana o nicku cracoviahd , jakiś niedojeb bez życia wkleja gówniane linki licząc na klikniecia
wiem że to miała byc ironia, ale totalnie bezsensowna, nie ma co prowokować napinki, niech Ruch robi swoje , Legia niech robi swoje...Realista pisze:Słaby wyjazd Ruchu na zakazie...Wielka Legia jest najlepsza.
-
żeby podtrzymać rodzinną wesołą atmosferę to teraz ja zapodam dobry kawał:Realista pisze:Słaby wyjazd Ruchu na zakazie...Wielka Legia jest najlepsza.
Nie wolno jeździć na zakazie bo jest zakaz.
-
To ja powiem bardziej na czasie,nie wypada jezdzić na zakazie bo Legia nie jezdzi a co robi Legia jest fajne!
-
http://www.12zawodnik.pl/rankingi
Tu też jest dobry kawał jak się przepatrzy rankingi wyjazdowe za 6 ostatnich sezonów. Jakby tak wziąć kogoś spoza kibicowskiego światka, kazać mu najpierw przeczytać ten temat, a potem zapoznać się z tymi liczbami, to mógłby mieć lekki mind fuck.
Tu też jest dobry kawał jak się przepatrzy rankingi wyjazdowe za 6 ostatnich sezonów. Jakby tak wziąć kogoś spoza kibicowskiego światka, kazać mu najpierw przeczytać ten temat, a potem zapoznać się z tymi liczbami, to mógłby mieć lekki mind fuck.
-
powiedz koleżankom żeby ku*** w końcu ktoś u was poszedł za ciosem i w końcu zaklepał coś spoza Ultraski, bo kompleksów tu nie ma-mowa oczywiście o nienawiści, a gdzie ją lepiej wyjasniac jak nie na ubitej ziemi "kompleksiarzu..."