Jeden wpis o Legii, który nie jest przychylny ale prawdziwy i panny z Legii już się pienią, jakie to zabawne. Żaden klub nie ma tutaj tylu spiętych panienek, które na dodatek poza obrażaniem, nie potrafią nic więcej dodać. Zabawne? Zabawne. To też w jakiś sposób pokazuje waszą "siłę", bo jak ktoś źle pisze np. o Lechu, to nie ma gównoburzy, a przy Legii same rozemocjonowane dziewczyny. Oczywiście standardowo te same. Niektórzy nawet wypierają się Legii, żeby nie powiększać liczby oszołomów od eLki.
Sensi - jeden z głównych tych słabych psychicznie, który musi bronić dobrego imienia Legii, bo nie zaśnie. Ja tam nie widzę pytania, tylko zaciekawienie z mojej strony jak będzie. No ale jako kumaty zapewne wiesz jak będzie.
WF. - najsilniejszą.
Markos - Co do siły Legii spod znaku H, to ty p********* głupoty. Z tych największych miast, nie ma drugiej tak bezpłodnej ekipy. Chyba, że dla ciebie przejawem chuliganki jest przylutowanie staremu dziadowi (nie wspominając o swoich), to wtedy spoko, są silni. Mistrzostwem jest już pisanie, żebym się sprawdził z kimś z TB. :D Siema "Marek", nie znasz mnie ale spotkajmy się na solo, bo na knet muszę udowodnić, że coś znaczę. :D Ja pierdolę, że też jeszcze ci odpowiadam... Typowy argument: a Widzew? Widzewowi, to Legia do pięt nie dorasta na dzień dzisiejszy. Mimo wszystko polują i sami też bywają upolowani ale działają, a Legia jak zawsze, manewry takie, że nie dzieje się nic. Grunt, że zaimponują dzieciom, których jara szarpanie się z dziadami robiącymi za średnią krajową.
larkeen - kolejny naczelny obrońca Legii z tych słabych psychicznie, który pisze nawet jak się na niego nie zwraca uwagi.:D Koledzy po szalu piszą mu, żeby zamknął ryj, a on dalej kontynuuje. Ile miało być odpalonych rac na 105-lecie Polonii? 200?:D Race to jedno ale spuszczenie wpierdolu legionistom, to drugie.:) Kto by się spodziewał, że duchy biją.
AMF24 - kolegom po szalu ubliżasz, nie wstyd ci?
Seth Grecko - Grozisz? Obiecujesz? Ostrzegasz? Robisz z siebie debila? To też jest typowe, nie piszę obraźliwych komentarzy typu, że Legia to ku*** czy, że na Legię chodzą same pedały, piszę w miarę grzecznie, wyrażam na forum dyskusyjnym swoją opinię, a tu notorycznie pojawia się jakiś paź, który będzie mnie straszyć albo pisać o połamaniu mnie.
Na Legii zawsze taka mentalność, że święcie przekonani, że najlepsi a jak ktoś chce ich sprawdzić, to znikają. Jak ktoś napisze na forum coś nie tak, to (2 strony) banda jakichś panienek płacze, wyzywa, grozi. Prawda boli. Grunt, że dostaniecie ostatnie ostrzeżenie. Chociaż ban dla tych notorycznych obrońców Legii załatwiłby sprawę, bo to wy robicie największy burdel pisząc ciągle nie na temat.
Tylu was się zainteresowało moją osobą, że chyba jakąś stronę sobie założę albo jakiś fan club załóżcie. Teraz to się zestresujecie.