Pogłębiające się zjawisko zniewieścienia polskich kiboli na przykładzie Resovi jako zaprzeczenie idei ruchu ultras.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Pogłębiające się zjawisko zniewieścienia polskich kiboli na przykładzie Resovi jako zaprzeczenie idei ruchu ultras.
kiedys z 10 lat temu i wiecej problem czegos takiego jak ty nie istnial ludzie z wrogich sobie ekip umieli ze soba rozmawiac,roznili sie zdaniem co do przebiegu awantury(bo wtedy byly praktycznie co kolejke) a teraz jakies lamusy co awanture widzialy na swoim profilu facebukowym pruja sie ze atak(przypadkowy wiadomo) na pilkarzy to frajerstwo i rozkminiaja w czym kto na mecze smiga.kiedys wypowiadali sie tu ludzie z ekip dzialajacy w kazdym aspekcie i dla nikogo nie bylo wstydem tutaj pisac i pogadac z innymi tewraz niestety czasy sie zmienily i forum opanowaly jebane gimnazjalne lby i spoleczniaki.mialem sie tu nie wypowiadac ale wkurwia czlowieka ze normalnych rzeczy poczytac i sie jeszcze pruja jakas faja w co drugim temacie ktora na ulica by po milicje biegla
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
Re: Pogłębiające się zjawisko zniewieścienia polskich kiboli na przykładzie Resovi jako zaprzeczenie idei ruchu ultras.
Śmieszek od Krakowa, to akurat nie maczetę miał na myśli
-
Święta prawda. To co się dzieje na tym forum to tragedia. Przydali by się jacyś moderatorzy co by aktywnie uczestniczyli i nagradzali tych których rola na tym forum ogranicza się do : "j****" , "k****" , "ekipa A obok ekipy B" , "koalicja A to k****" , "ile was było w..." Itd.Doktor pisze: ↑27.06.2017, 12:00kiedys z 10 lat temu i wiecej problem czegos takiego jak ty nie istnial ludzie z wrogich sobie ekip umieli ze soba rozmawiac,roznili sie zdaniem co do przebiegu awantury(bo wtedy byly praktycznie co kolejke) a teraz jakies lamusy co awanture widzialy na swoim profilu facebukowym pruja sie ze atak(przypadkowy wiadomo) na pilkarzy to frajerstwo i rozkminiaja w czym kto na mecze smiga.kiedys wypowiadali sie tu ludzie z ekip dzialajacy w kazdym aspekcie i dla nikogo nie bylo wstydem tutaj pisac i pogadac z innymi tewraz niestety czasy sie zmienily i forum opanowaly jebane gimnazjalne lby i spoleczniaki.mialem sie tu nie wypowiadac ale wkurwia czlowieka ze normalnych rzeczy poczytac i sie jeszcze pruja jakas faja w co drugim temacie ktora na ulica by po milicje biegla
Odbijając od tego...
Mi osobiście moda na te torebeczki też się nie podoba i jak już ktoś to napisał , torebka kojarzy mi się z atrybutem kobiecym . O ile ktoś naprawdę potrzebuje więcej miejsca na rzeczy to wydaje mi się , że saszetka jest dobrym rozwiązaniem i nie budzi tyle kontrowersji a jeśli i to nie wystarcza to są jeszcze plecaki :)
-
Ale z ciebie wariat,prawdziwy krejzol.Najpierw chcesz frygać się pod skrzydłem i golić grata a teraz pokazałeś, że z ciebie kawał bydlaka i nie ma z tobą żartów. Nacisnąłem na odcisk lobby torebkowemu. Jak chcesz się spotkać w 'realu' to odpada,w mojej mieścinie nie ma,jak coś jest sporo 'biedronek'.
-
Co jak co ,ale koleś wjeżdżający z torebką na kryminał na bank zrobi karierę.,..
-
Oczywiście, że żadna maczeta się nie zmieści dlatego już dawno w Krakowie z nich zrezygnowano, wielbiciele przygód poszli z duchem czasu i za wzór do naśladowania wzięli sobie Indiane Jonesa, stąd te torebki, a w torebkach naturalnie małych gabarytów rewolwer, żeby się jeszcze jakiś błyszczyk zmieścił.myjster pisze: ↑27.06.2017, 11:34Słuchaj no jajcarzu jak chcesz trolować to wypieprzaj do innych tematów.Tutaj tylko zamieszczane są jedynie merytoryczne opinie dotyczące tematu.Prośba do moderatora o ban dla tego dzbana. A co do tego śmieszka 'od Krakowa' to pokaż mi maczete, która mieści się w torebce?
A na poważnie, jeżeli nie wiesz co miałem na myśli to nie ma co z tobą dyskutować, a tymczasem masz zagadkę :)
-
myjster pisze: ↑27.06.2017, 11:34Słuchaj no jajcarzu jak chcesz trolować to wypieprzaj do innych tematów.Tutaj tylko zamieszczane są jedynie merytoryczne opinie dotyczące tematu.Prośba do moderatora o ban dla tego dzbana. A co do tego śmieszka 'od Krakowa' to pokaż mi maczete, która mieści się w torebce?
KAWAŁ C.H.U.J.A
-
-
-
Ciekawe czy takie majtasy mają :D
Kocham Polskę
-
Spieszę z przeprosinami, sypiąc popiół na głowę. Wygląda na to, że nie doszacowałem Cię intelektualnie, królu sarkazmu...
-
Śpieszę odpowiedzieć:
-czy spodenki jeansowe są ok czy pedalskie?
Ok. Chyba że założysz tak zwane "hot pants" które będą tak krótkie by wrzynać Ci się w pachwine i odsłaniać pół pośladka.
-jakie kolory koszulek odpadają?
Pastelowe
-czy skarpety ''stopki'' są ok czy może noszenie ich świadczy o zniewieścieniu? Jeśli są ok to czy mogą być białe?
Jeśli bardzo musisz wietrzyć sobie kostki w jeansach. Białe ok byle nie do garnituru i czarnych dresów (chyba że jesteś z Łodzi: ))
-czapki ''bejsbolówki'' z daszkiem prostym czy wygiętym?
wygiętym. chyba że "przykumujesz te kocie ruchy"
-jaką wagę i ile w łapie muszę mieć bym w koszulce pitbulla lub omerty nie wyglądał komicznie?
w tych koszulkach zawsze będziesz wyglądał komicznie i zwracał na siebie większą uwagę (chyba że zależy Ci na zainteresowaniu)
-jeśli waga i bic nie ma znaczenia to ile wyjazdów lub bójek muszę mieć zaliczonych bym mógł bujać się ww. firmach?
Jeśli tak bardzo chcesz już założyć to ...jak najwięcej
Mam nadzieję że pomogłem...z przymrużeniem oka ; )
-czy spodenki jeansowe są ok czy pedalskie?
Ok. Chyba że założysz tak zwane "hot pants" które będą tak krótkie by wrzynać Ci się w pachwine i odsłaniać pół pośladka.
-jakie kolory koszulek odpadają?
Pastelowe
-czy skarpety ''stopki'' są ok czy może noszenie ich świadczy o zniewieścieniu? Jeśli są ok to czy mogą być białe?
Jeśli bardzo musisz wietrzyć sobie kostki w jeansach. Białe ok byle nie do garnituru i czarnych dresów (chyba że jesteś z Łodzi: ))
-czapki ''bejsbolówki'' z daszkiem prostym czy wygiętym?
wygiętym. chyba że "przykumujesz te kocie ruchy"
-jaką wagę i ile w łapie muszę mieć bym w koszulce pitbulla lub omerty nie wyglądał komicznie?
w tych koszulkach zawsze będziesz wyglądał komicznie i zwracał na siebie większą uwagę (chyba że zależy Ci na zainteresowaniu)
-jeśli waga i bic nie ma znaczenia to ile wyjazdów lub bójek muszę mieć zaliczonych bym mógł bujać się ww. firmach?
Jeśli tak bardzo chcesz już założyć to ...jak najwięcej
Mam nadzieję że pomogłem...z przymrużeniem oka ; )
-
Ej hoolsy, a jak mam torbę na laptopa przewieszaną przez ramię to też jestem pedałem?
Ten temat pokazuje dogłębnie jak upadło to forum...rozkminy o modzie? Co dalej? Co kibole jedzą na stadionach? Jakie skarpetki noszą? Zakompleksione cioty....
Ten temat pokazuje dogłębnie jak upadło to forum...rozkminy o modzie? Co dalej? Co kibole jedzą na stadionach? Jakie skarpetki noszą? Zakompleksione cioty....
-
Już było pisane że torba na laptopa, teczka, tobra listonoszka ( mylona tutaj z torebką twinky winky) są ok. Tylko mała torebkeczka/saszetka na na cienkim pasku wygląda jak u cioty.
A ten temat tylko pokazuje kto ma dystans a kto będzie się pluł, bo wyśmiano jego mode :)
Rozumiem że "torebkowicze' , nigdy nie wytykali kogoś za elementy garderoby? :)
A ten temat tylko pokazuje kto ma dystans a kto będzie się pluł, bo wyśmiano jego mode :)
Rozumiem że "torebkowicze' , nigdy nie wytykali kogoś za elementy garderoby? :)
-
Kto tu jest w komisji ustalającej co jest ok? Dlaczego listonoszka została wciągnięta na liste hetero produktów?
-
-
Niestety,ale sprawa członków komisji jest utajniona ze względu na kose z torebkowym gangiem.Po drugie pytanie jest bezprzedmiotowe,bo sprawa ma się zupełnie odwrotnie i stąd takie wycie.Czuwaj.
-
-
Taka saszetka też pedalska i za mało prawilna i patriotyczna :) Forumowe Jacykowy niech się wypowiedzią ;)
Ave Legia !
-
-
[link]
Następni mają torebki! Jedziecie z nimi! Brońcie przyszłości polskich trybun,
Następni mają torebki! Jedziecie z nimi! Brońcie przyszłości polskich trybun,
-
-
-
Torebki symbolem upadku trybun - stwierdzono na forum kibicowskim na którym poważnym problemem są saszetki. :)
-
Jacykowem nie jestem ale jak już prosisz to Ci odpowiem. Tak jest pedalska!!
A że ma naszyte H,to czyni z Ciebie pewnie super chuligana hehe.
Jak będziesz się wybierał na akcje to uważaj żeby szminka Ci nie wypadła.
Pozdro bez spiny :)
-
Jeśli chodzi o tą saszetke to jest typowe szukanie dziury w całym i oczywiście elementarne braki w trendach mody.Saszeta i nadruk H kozak bez dwóch zdań. Gdyby dodać CHWDP i 'Jesteśmy chciwi Waszej krwi' to całkowity wypas.Nie popadajmy w śmieszność w krytykowania.
-
Takiej torby bym nie założył nawet jak bym miał nosić 8 telefonów, cygara, zapalare i 2 portfele.
-
Słownik byś mógł nosić w tej "z pedalonej" torbie.
-
Czytanie słownika jest pedalskie!!!!!!
-
...a w jakim poważnym słowniku znajdę słowo "spedalenie"?Językoznawcy pewnie nie nadążają w tym temacie .Moda na trybunach ich wyprzedziła ;) Obstawiam,że będzie delikatne"zniewieścienie" -jak w tytule wątku.
Modern ultras against modern football.
Modern ultras against modern football.
...i ARKA GDYNIA!
-
Sobie kup słownik i włóż go do torebki!
Ja pierdolę ten kraj na prawdę upada.
Nie sądziłem , że doczekam czasów ,gdy na forum kibicowskim będą przekonywać ,że typ z torebką to nic złego :(
Ja pierdolę ten kraj na prawdę upada.
Nie sądziłem , że doczekam czasów ,gdy na forum kibicowskim będą przekonywać ,że typ z torebką to nic złego :(
-
-
Co nie zmienia faktu, że koledzy po szalu będą mieli z ciebie bekę za kilka dni na stadionie. Ten temat spowodował, że zwiększy się wytykanie palcami takich torebkowiczów, zresztą można ogłosić narodowe wyleczenie z tego trendu.
-
Raczej śmiech z baranów którzy widzą w tym problem :)
-
-
Taką torebkę to taryfiarze mogą nosić, zmieszczą się tam gaz, pieniądze do wydawania, taksometr, kasa fiskalna i terminal.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
-
Dzisiaj byłem z rodzina na zakupach w galerii i jestem w szoku z tymi torebkami. 90 % facetow w tym pedalskim gownie chodzilo.
.
-
Nigdy w życiu bym sobie takiej torebki nie nałożył, facet musi wyglądać jak facet, a nie jak modna panienka z liceum. Jak się komuś nie mieszczą w kieszeniach dwa smartfony, szlugi i portfel to z pomocą przychodzi klasyczna nerka. Mam wrażenie, że obrońcy torebek za jakiś czas wskoczą w t-shirty z dekoltem i rurki. Moda modą, ale pewnych granic dobrego smaku nie można przekraczać...
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?
-
Obyś tylko tego nie wykrakał.I rzecz jasna obowiązkowe golenie klaty.Choć tak jak piszesz obawiam się,że to jest kwestia czasu.Walduś pisze: ↑02.07.2017, 20:21Nigdy w życiu bym sobie takiej torebki nie nałożył, facet musi wyglądać jak facet, a nie jak modna panienka z liceum. Jak się komuś nie mieszczą w kieszeniach dwa smartfony, szlugi i portfel to z pomocą przychodzi klasyczna nerka. Mam wrażenie, że obrońcy torebek za jakiś czas wskoczą w t-shirty z dekoltem i rurki. Moda modą, ale pewnych granic dobrego smaku nie można przekraczać...
-
Założenie saszetki powoduje,że facet wygląda jak panienka z liceum? 120 kilowy, 2 metrowy chłop w dresie i z saszetką jest zniewieściały?Walduś pisze: ↑02.07.2017, 20:21Nigdy w życiu bym sobie takiej torebki nie nałożył, facet musi wyglądać jak facet, a nie jak modna panienka z liceum. Jak się komuś nie mieszczą w kieszeniach dwa smartfony, szlugi i portfel to z pomocą przychodzi klasyczna nerka. Mam wrażenie, że obrońcy torebek za jakiś czas wskoczą w t-shirty z dekoltem i rurki. Moda modą, ale pewnych granic dobrego smaku nie można przekraczać...
Ej jeśli wy poważnie to piszecie a nie dla beki to jesteście naprawdę porządnie zjebani :)
Co innego jakas skórzana modna torebeczka m rurki itp a co innego saszetka. Można nie nosic saszetki i być oburzonym gdy ktos ją nosi , przy czym samemu wyglądac jak p**** :)